browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: July 2018

Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri Peringkat Sekolah 2018

Lahad Datu, 13 Julai 2018 (Jumaat) – Majlis ini telah diadakan pada 13 Julai yang lalu. Majlis ini diadakan bagi merayakan sambutan Hari Raya Aidilfitri yang melibatkan seluruh warga sekolah. Walaupun diadakan pada skala yang sederhana berbanding majlis yang sama pada tahun sebelumnya, kemeriahannya tetap terasa dan objektif utamanya telah tercapai iaitu untuk merapatkan hubungan … Continue reading »

Categories: Berita | Leave a comment

Sambutan Hari Anugerah Kecemerlangan 2018

Lahad Datu, 29 Julai 2018 (Khamis): Hari Anugerah Kecemerlangan Pelajar 2018 SMK Segama ini dirasmikan oleh YB Tuan Assaffal P. Alian (ADUN N.49 Tungku dan Pembantu Menteri Pelancongan, Kebudayaan dan Alam Sekitar Sabah). Majlis yang diadakan untuk menghargai kecemerlangan pelajar-pelajar SMK Segama, Lahad Datu dalam bidang akademik dan kokurikulum ini dimulakan dengan penyampaian Sijil Penghargaan … Continue reading »

Categories: Berita, Kurikulum | Leave a comment

Avtiviti Program Pendidikan Khas Integrasi (PPKI) 2018

Aktiviti- Aktivi Yang Berjaya Dilaksanakan  : Sukan PPKI Daerah Lahad Datu Program Memasak Bubur Manis Memasak Lauk Sepinggan Lengkap Pertandingan Masak Kek Cawan Aktiviti Bercucuk Tanam Aktiviti Melipat Napkin Praktikal Kecemasan Anggota Badan

Categories: Pendidikan Khas | Leave a comment