browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: August 2012

Kem Ibadah 2012

[LAPORAN AKAN DIMUAT NAIK SELEPAS DIKEMASKINI OLEH JAWATANKUASA PENGHAYATAN NILAI ISLAM, SEGALA KESULITAN AMAT DIKESALI ]

Categories: Sudut Rohani | Leave a comment

Tips di Akhir Ramadhan

Berkorbanlah dengan masa, tenaga dan segala-galanya untuk mencari malam Lailatul Qadar. Beri’tikaflah, bangunlah dan persembahkanlah rintihan, harapan dan taubat kerana malam itu hanya berlaku sekali dalam setahun Hari-hari terakhir Ramadhan juga adalah hari-hari di mana Allah memadam nama-nama manusia yang akan dimasukkan ke dalam neraka. Na’uzubillah… Oleh itu perbanyakkanlah doa, basahi lidah dengan istighfar kepada … Continue reading »

Categories: Sudut Rohani | Leave a comment

Majlis Berbuka Puasa KESTAMA

Lahad Datu-Program tahunan iaitu Majlis Berbuka Puasa anjuran Kelab Guru dan Staf telah diadakan pada 9 Ogos 2012. Program yang bermula dengan majlis berbuka puasa diteruskan dengan solat Maghrib dan Isya’ secara berjemaah sebelum diadakan solat sunat Tarawih. Majlis yang dianjurkan oleh Kelab Guru & Kakitangan ini telah dihadiri oleh hampir semua guru dan kakitangan … Continue reading »

Categories: KESTAMA | Leave a comment